Во овој момент, на Македонски - Ojibwe Речник има голем број на 6,405 зборови во македонски како 93,438 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го4,615,432 / изрази , меѓу 24,462 денес.
Тагови: Македонски - Ojibwe речник,Македонски, Ojibwe , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Ojibwe преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateojibwe.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0133 / 0.0084 (18)
Вратете се на почетокот