Во овој момент, на Ojibwe - Македонски Речник има голем број на 12,693 зборови во ojibwe како 87,130 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го3,308,198 / изрази , меѓу 17,534 денес.
Тагови: Ojibwe - Македонски речник,Ojibwe, Македонски , речник, преводи, онлајн речникOjibwe, Ojibwe -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateojibwe.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0189 / 0.0109 (18)
Вратете се на почетокот