Në këtë moment, Fjalor Ojibwe - Anglisht ka një numër prej 12,693 fjalët në ojibwe si 87,130 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 3,308,198 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 17,534 sot.
Tags: Fjalor Ojibwe - Anglisht, Ojibwe, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Ojibwe, shërbimin e përkthimit Ojibwe - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateojibwe.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.8176 / 0.0233 (18)
Mbrapsht në krye